Spiritual Life Counselor/Levensbegeleider

Voor hulpverlening/begeleiding bij al uw levensvragen. Het gaat hierbij niet om (praktische) oplossingen (wat een maatschappelijk werker doet). Ook niet om behandeling/therapie (wat een psycholoog doet). Het gaat om diepgaande gesprekken waardoor u raad weet met dat wat u overkomt. Alle levensthema’s zijn bespreekbaar en 100% vertrouwelijk vanwege dubbele geheimhoudingsplicht. Voor mij persoonlijk is het telkens een uitdaging en tegelijk boeiend om te horen wat er niet gezegd wordt. Daardoor lukt het om het levensverhaal van mijn cliënt in (een ander) perspectief te plaatsen. De gesprekken gaan over betekenis- en zingeving: wat betekenen de life events voor u en wat is het nut en de zin ervan? Samen komen we tot uw eigen antwoorden op al uw levensvragen.

Meditatiedocent

 

Meditatie is al lang niet meer zweverig of voor geiten-wollen-sokken-figuren. Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatie écht werkt. Het brengt ontspanning, rust en balans en gaat veel dieper dan mindfulness. Niet voor niets neemt het aantal bedrijven dat meditatie op de werkvloer aanbiedt steeds meer toe. De meditatielessen worden gegeven in samenwerking met www.sirisatyayoga.nl op maandagavond van 19:30 uur – 20:30 uur aan de Rock and Rollstraat 22 te Almere (Danswijk – Tussen de Vaarten). Voor meer info over yoga, meditatie, Pilates, dans, healing: sirisatyayoga@gmail.com

 Sound healer/klankschaalmasseur

 

Veel oude tradities en culturen onderschrijven de helende werking van klanken en klankschalen. Nikola Tesla zei: “Ons gehele biologische systeem, het brein en de aarde zelf werken op dezelfde frequenties” en “Als je de geheimen van het universum wil vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie”. Een klankschaalmassage zorgt voor ongekende ontspanning; trillingen die diep doordringen in het lichaam met vaak verrassende helende effecten. Ervaar het zelf! Een klankschaalmassage kan in overleg ook aan huis worden gegeven.

Numeroloog

 

Mark Twain zei: “De twee belangrijkste dagen in het leven van een mens: 1) de dag waarop je geboren bent; 2) de dag waarop je weet, waaróm je geboren bent”. In een numerologisch consult wordt puur aan de hand van je geboortedatum bekeken wat o.a. je bestemmingsgetal is, je drie levensfasen, de rode draad in je leven, je geluksgetal, je persoonlijk jaar, je uitdagingen etc. Vaak is een numerologisch consult een brug om uitgebreider in gesprek te gaan over belangrijke levensthema’s. U kunt een numerologisch consult ook combineren met een healing of meditatie.